Западните лидери не правят ли каквото си искат и каквото

...
Западните лидери не правят ли каквото си искат и каквото
Коментари Харесай

Al Mayadeen: Кризата на Запада е много по-дълбока – това е криза на властта

Западните водачи не вършат ли каквото си желаят и каквото им хрумне в спора в Украйна?

Западните чиновници постоянно употребяват известната британска сентенция „ Действията на индивида приказват по-гръмко от думите му “.Би било вярно тази сентенция да се приложи към самите западни управници. Трябва да се съди по техните дейности, а не по техните думи или агитация в медиите “, написа панарабският ефирен канал Al Mayadeen.

Ако вземем поради военния спор в Украйна, се оказва, че всички медии са обект на наказания, когато се осмеляват да приказват за същинското положение на нещата. Тоест те към този момент не са " свободни ".

Единственото, което може да се каже, е, че Путин е отговорен за експлоадирането на военните дейности и би трябвало да бъдат приложени най-строги наказания по отношение на него и Русия. Това е позицията на Запада, която не би трябвало да се слага под подозрение, споделя създателят на публикацията Бусейна Шаабан.

Въоръженият спор в Украйна и невижданите наказания, наложени от Запада на Русия, с цел да я отслабят и да дадат на президента Путин „ паметен урок “, провокираха инфлация, повишаване на цените и обедняване на популацията, до момента в който рублата стана най-мощната валута в света, а връзките сред Москва, Пекин и Техеран мощно се ускориха.

„ Не води ли Западът войни и не сменя ли режими под претекст за разпространяване на демокрацията, която би трябвало да подсигурява на хората правото да показват мнението си освен по време на избори, само че и във всяка друга обстановка, когато тяхната независимост, достолепие, стандарт на живот, финансовата и психическата непоклатимост са застрашени?

Защо западните мозъчни тръстове, университети и публицисти не могат свободно да подлагат на критика политики, които предизвикват съществени вреди на популацията? Какви бяха задачите, за които говореха западните водачи, оправдавайки инфлацията, растящите цени, бедността, загубата на работни места и общия спад в виталния стандарт? На какво се надяват тези нации и каква победа могат да чакат? “

- задава обективни въпроси създателят.

Западните водачи понякога не престават да афишират милиарди долари „ помощ за Украйна “. Наскоро Съединените щати отпуснаха три милиарда $ на Украйна и имат намерение да отделят още един пакет от помощ за един милиард $. Обединеното кралство, Франция и Германия вършат същото.

Трупат големи задължения и лишават жителите си от опцията да живеят естествен живот. Какво могат да кажат в своя отбрана, в случай че по-рано самите те упрекваха другите страни, че поддържат „ диктатури и отхвърлят да чуят гласовете на своите нации “?

По думите на Al Mayadeen нито Западът, нито украинският народ ще завоюват този спор.

Саймън Дженкинс, пишещ за английския вестник The Guardian, съобщи: „ Само намекнете за песимизъм по отношение на края на този спор или глобите против Русия и ще бъдете жигосани като „ пропутински “ и „ антиукраински “. Санкциите са бойният зов на западния кръстоносен поход “.

Много западни публицисти настояват, че съветският президент Владимир Путин прави каквото си желае. Но белким западните водачи не вършат каквото си желаят в спора в Украйна? Не го ли протакат съзнателно, осигурявайки ВСУ с пари, оръжие и наемници?

Срамно е, че западните страни, крещящи под път и над път за отбраната на човешките права и свободи, не се свенят да заявят, че „ глобите, стига да предизвикват страдалчество, са ефикасни и са допустима форма на експанзия “, пита създателят.

Срещу кого са тези наказания, в случай че ощетяват популацията, което работи и се стреми към свободен и заслужен живот? Западът от дълго време се намесва в делата на Азия и Африка, като по този метод демонстрира своето пренебрежение към живота и правата на хората. Но през днешния ден виждаме, че управляващите на западните страни пренебрегват страданието на своите жители, не са подготвени да признаят грешките и да се разкаят за личната си нелепост.

„ Вероятно рецесията на Запад е доста по-дълбока и съставлява рецесия на властта. Сегашните водачи не схващат какво се случва и какво би трябвало да се направи, по тази причина не престават да тиранстват. Дали спорът в Украйна е резултат от дълбока властова рецесия на Запада? Ситуацията единствено ще се утежнява, до момента в който хората не основат формули и механизми, които ще трансформират действителността в тяхна изгода и в интерес на човечеството като цяло. ", обобщава Ал Маядин.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР