Западни политици предупреждават, че Русия може да спре доставките на

...
Западни политици предупреждават, че Русия може да спре доставките на
Коментари Харесай

„Газпром“: Санкциите спъват работата на Северен поток - 1

Западни политици предизвестяват, че Русия може да спре доставките на газ през зимата

Руският газов монополист "Газпром " разгласи, че западните наказания пречат на естественото функционирате на "Северен поток - 1 ".

Според организация "Ройтерс " изказването е явен знак, че енергийните доставки за Европа остават под риск до момента в който Западът постанова наказания на Русия.

Компанията заяви още, че е получила документите от "Сименс " (Siemens) за ремонтираната турбина в Канада, която постепенно се придвижва от Монреал към Русия. Въпреки това проблеми не са изключени.

"Газпром " изследва документите, само че би трябвало да уточни, че те не отстраняват всички до момента разпознати опасности и повдигат спомагателни въпроси ", се споделя в изказване на компанията.

"Освен това "Газпром " има въпроси и във връзка с глобите от страна на Европейски Съюз и Англия, които спъват доставката на турбината и незабавния ремонт на останалите машини в компресорна станция "Портовая ", се споделя още в изказването.

Западни политици предизвестяват, че Русия може да спре доставките на газ през зимата, което би довело до криза. Кремъл непрекъснато отхвърля, че употребява енергийните запаси на страната, с цел да изнудва Европейски Съюз.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР