Западът се опитва да направи джендър дневния ред доминиращ в

...
Западът се опитва да направи джендър дневния ред доминиращ в
Коментари Харесай

Захарова: Западът се опитва да направи джендър дневния ред доминиращ в Русия

Западът се пробва да направи джендър дневния ред преобладаващ в Руската федерация и съветското общество би трябвало да се опълчва на това всекидневно, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова на сесията „ Ролята на дамите в оформянето на бъдещето на Русия “ в Петербургски интернационален стопански конгрес.

„ Върху нас, несъмнено, има вманиачен напън. Там няма да изостават от тази тематика, тяхната задача е да ни вкарат в една и съща джендър стратегия, да се уверят, че в нашите детски градини, учебни заведения, университети, обществени институции, въобще в просветителната и политическата система тази тематика стартира да господства или най-малко интензивно да се развива “, сподели още Захарова.

Захарова означи, че става дума за " промяна на половата ориентировка, извратено втълпяване на всевъзможен тип мракобесие - някакъв пол, разнообразни несъществуващи форми на съществуване ".

„ Нанася се удар върху психическото и цялостното здраве на популацията на планетата “, акцентира Захарова.

Русия, съгласно дипломата, би трябвало да противодейства на това всеки ден, „ запазвайки законите, въвеждайки спомагателни законодателни и административни принадлежности, защитавайки просветителната сфера и ангажирайки се с възпитанието в фамилията и обществото “.

„ Всеки ден просто би трябвало да противодействаме на това в нашия живот, задачата на дамата, нейната функционалност, нейната роля е доста значима “, разяснява Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР