Западът направи украинския народ пушечно месо и го тласнаха във

...
Западът направи украинския народ пушечно месо и го тласнаха във
Коментари Харесай

Светът на нокти: Отправи ли Путин директна ядрена заплаха къ...

Западът направи украинския народ пушечно месо и го тласнаха във войната, съобщи Путин

 

За първи път от Втората международна война бе оповестена военна готовност.

Президентът Владимир Путин разгласи, че Русия ще употребява " всички налични средства, с цел да отбрани територията си ". Макар дейностите му да не бяха непредвидени, имаше и няколко реплики, които провокират съществено вниманието на външните наблюдаващи, написа dnes.bg.

" Тези, които се пробват да употребяват нуклеарен шантаж против Русия, ще открият, че вятърът може да се обърне против тях ", съобщи Путин, отправяйки директна нуклеарна опасност към Запада. Той категорично добави: " Не блъфирам ".

Договорите на съветските бойци ще бъдат удължени за неопределен срок като част от частичната готовност.

" Мисля, че знаем какво следва. Ще има референдум в кавички в териториите на Украйна, които Русия окупира. И мисля, че това е един тип класическа ескалация. Това е ход на Путин, с който той споделя, че в този момент това е Русия и в случай че Украйна се опита да завземе назад тези територии, тогава всъщност Москва може да прави каквото си желае, в това число да употребява и нуклеарни оръжия. Мисля, че това е блъф, само че е много мощен блъф ", сподели коренспондентът на BBC от Харков Люк Хардинг.

В началото на речта си Путин сподели: " Целта на Запада е да отслаби и унищожи Русия. Те намерено споделят, че през 1991 година съумяха да разрушат Съветския съюз и в този момент е време за самата Русия. Че Русия ще попадне в доста области, които се бият сами. Те възнамеряват това отдавна. "

Той сподели за Запада, че " те направиха украинския народ пушечно месо и го тласнаха във войната " и че " използваха армията против цивилното население и проведоха геноцид, обсада и гнет против хората, които отхвърлиха да признават, че украинската власт е резултат от военния прелом. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР