Замразяването на преговорите от страна на е много умно решение

...
Замразяването на преговорите от страна на е много умно решение
Коментари Харесай

Владислав Панев: Замразяването на преговорите е много умно решение, в записа на ПП няма изговорени лъжи

Замразяването на договарянията от страна на е доста мъдро решение от страна на госпожа Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. При борсовата търговия знаем, че първите 48 часа следфорсмажорно събитие най-важно е нищо да не правиш, тъй като би било бъркам и плод на страст.

Това разяснява в " Говори в този момент " по Българска национална телевизия водачът на " Зелено придвижване " и съпредседател на ПГ на " - " (ПП - ДБ) Владислав Панев. 

От записа наподобява, че Националният съвет на Политическа партия разисква по какъв начин да съблюдава предизборните си обещания към гласоподавателите, по какъв начин да форсира влизането на България в Шенген и еврозоната, счита Панев. Според него в записа няма изговорени неистини. Става въпрос за диалог сред над 50 индивида. Става въпрос за спор, хора, които не са на еднообразно мнение, това не е лидерска партия, където водачът приказва 15 минути, всички ръкопляскат и си потеглят. 

Напълно разумно е да сменят позицията, само че ПП-ДБ са безапелационни, че не би трябвало да позволяват техни министри, разяснява Владислав Панев. Припомни, че вторият мандат към момента не е връчен. " Силите, които не желаят непоклатимост в България, които не желаят ясна европейска ориентировка, ще създадат всичко допустимо държавно управление да не бъде формирано ", сподели Панев, визирайки президента Румен Радев и неговата администрация. Според него в случай че не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме постоянно държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР