Заможно семейство са, имат магазин и барче за кафе и

...
Заможно семейство са, имат магазин и барче за кафе и
Коментари Харесай

40-годишният Васил, застрелял тъста и тъща си в Маноле, бил попски син

Заможно семейство са, имат магазин и барче за кафе и алкохол, споделят поданици на селото
Син на духовник е 40-годишният Васил, който тази нощ простреля с противозаконна ловна пушка тъща си Атанаска (57) и мъжа й Иван (61), простреля сина им Запрян (36) и най-после се самоуби. Действието се разви в пловдивското село Маноле, малко след среднощ.

" Баща му беше духовник – поп Иван, който служеше в нашата черква, само че преди години умря ", описаха потресени поданици.

Влошени фамилни връзки са повода за кървавата баня, гласи първичната версия на проверяващите. Какви обаче могат да са те, че да костват толкоз животи, гадаят манолчани. И се молят да оцелее простреляният наследник на жертвите Запрян, който локалните назовават Танчо.

Стрелбата е станала в етническата махала, която местните поданици назовават Гръцкия квартал, защото доста от жителите са били по гурбети в южната ни съседка и са си построили къщи в гръцки жанр.

" Заможно семейство са. Имат магазин за хранителни артикули и барче за кафе и алкохол в самия двор на къщата си и в гаража ", описаха пред " 24 часа " хора от Маноле. Фамилията постоянно излизала на работа в чужбина. Според локални нищо чудно кавгата, довела до три натрупа, да е обвързвана с пари, парцели или завещание.

В момента цялата махала е блокирана от полиция и жандармерия, защото огледите още не са завършили и вървят разпити на съседи.

В селото тази заран отидоха основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, окръжната прокурорка на Пловдив Ваня Христева и шефът на регионалната полиция Георги Чергов.

Радко Паунов
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР