Заместникът-министърът на младежта и спорта Диана Иванова и директорът на

...
Заместникът-министърът на младежта и спорта Диана Иванова и директорът на
Коментари Харесай

Зам.-министър Диана Иванова бе гост на TEEN BOOM FEST в Благоевград

Заместникът-министърът на младежта и спорта Диана Иванова и шефът на дирекция “Младежки политики ” Милена Андреева взеха присъединяване в ТEEN BOOM FEST в Благоевград.

Събитието, което се организира под надпис “Не на алкохола. Не на опиатите ” е ориентирано към младежите и техните фамилии и е единственото по рода си в Европа, което събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, артисти, влогъри, спортисти и артисти.
Основната цел на фестивала е обществената отговорност и отправянето на послания към младежите, които са заобиколени от редица рискове – приложимост на наркотични субстанции, принуждение, рискови игри в обществените мрежи и други.
Диана Иванова насочи одобрение към участниците от името на министъра на младежта и спорта Радостин Василев. Тя означи, че в Европейската година на младежта 2022 ММС ще провежда редица събития в цялата страна, които да подкрепят българските младежи в тяхното развиване в региона на политиката, спорта, културата, доброволчеството и други общественополезни действия.
Младежите в Благоевград имаха опция да се срещнат със своите любимци Мъци, Йоан-Петър, Kumbata, Linsho, Арти & Криси, Paulina, Presinka & Blackgogo, Алпер Чочев, Светлозара, Megsunn и Just Boomy. Всички те са известни инфлуенсъри, влогъри и тиктокъри. Сред участниците беше и артистът Ивайло Захариев. Фестивалът приключи с концерт с присъединяване на Дара, Ториното и Пашата, Дара Екимова и K.Lina.
TEEN BOOM FEST започва през 2020 година, като събира над 20 000 души и повече от 350 участници в събитията досега. През 2022 година се възнамеряват прояви и в София, Пловдив, Бургас и Севлиево.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР