Заместник-председателят на Общински съвет Стефан Послийски бе сред официалните лица

...
Заместник-председателят на Общински съвет Стефан Послийски бе сред официалните лица
Коментари Харесай

В Пловдив кацна първият полет от Манчестър

Заместник-председателят на Общински съвет Стефан Послийски бе измежду формалните лица на церемонията по посрещането на първия полет по новата авиолинията Пловдив – Манчестър.

Председателят на борда на шефовете на летището Дойчин Ангелов заяви, че с полета идват 175 пасажери от Англия, което е 90 % напълнен потенциал и добави, че противоположният полет също е с толкоз заети места. Той добави, че потенциалът на летището е 1 милион пасажери, като за последната година техният брой е 230 хиляди.

Кметът Костадин Димитров поздрави управлението на летището за положените старания. „ С отварянето на границите и членуването ни в Европейския съюз имаме директен допир до Европа било то за образование или работа.

Община Пловдив постоянно е подкрепяла Фонда за развиване на летище Пловдив и това не се е променяло през годините “, съобщи кметът Димитров по време на церемонията. На нея участваха още регионалният шеф Илия Зюмбилев, кметовете на Чепеларе Боран Хаджиев, Кричим Атанас Калчев и Смолян Николай Мелемов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР