Заместник-помощник секретарят за Централна и Източна Европа в Бюрото по

...
Заместник-помощник секретарят за Централна и Източна Европа в Бюрото по
Коментари Харесай

Заместник-помощник секретарят за Централна и Източна Европа на САЩ на посещение у нас

Заместник-помощник секретарят за Централна и Източна Европа в Бюрото по европейски и евразийски въпроси на Държавния департамент на Съединени американски щати, Робин Дъниган е на посещаване в София от 7 до 9 септември , оповестяват от Американското посолство у нас.

Целта на визитата му е да разиска с българските си събеседници въпроси, свързани с битката с корупцията, укрепването на върховенството на закона , предотвратяването на трафика на хора и повишението на сигурността на границите.

Робин Дъниган ще се срещне и с представители на г ражданското общество и медиите, с цел да дискутира напъните за противопоставяне на дезинформацията . Нейното посещаване демонстрира значимостта на връзките сред Съединени американски щати и България и високата оценка, която държавното управление на Съединените щати дава на нашето устойчиво партньорство.
 Шефът на офиса за наказания към Държавния департамент на Съединени американски щати е в София
Шефът на офиса за наказания към Държавния департамент на Съединени американски щати е в София

Посланик Джим О " Брайън ще организира срещи с представители на българското държавно управление

Припомняме, единствено преди седмица дипломат Джим О " Брайън , началник на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати , бе на двудневно посещаване в София. Посланик О " Брайън организира срещи с представители на българското държавно управление и с членове на интернационалната бизнес общественост. Изявления не бяха направени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР