Заместник-министърът на транспорта Нели Андреева е освободена от длъжност със

...
Заместник-министърът на транспорта Нели Андреева е освободена от длъжност със
Коментари Харесай

Нели Андреева е освободена от длъжността заместник-министър на транспорта

Заместник-министърът на превоза Нели Андреева е освободена от служба със заповед на премиера Стефан Янев, заяви държавната осведомителна работа. Мотиви за освобождението ѝ не са посочени.

Нели Андреева зае поста при предходния длъжностен министър на превоза Георги Тодоров. Нейни ресори бяха транспортната политика в железопътния и морския превоз, концесии и надзор върху активността на комерсиалните сдружения и държавните предприятия в железопътния и морския превоз и дирекция " Координация на стратегии и планове ".

От 2019 година до заемането на поста заместник-министър Нели Андреева беше шеф на дирекция " Стратегическо обмисляне и капиталови планове " в държавното дружество " Национална компания железопътна инфраструктура ". Преди това, от 2012 година е била основен специалист в Управляващия орган на оперативна стратегия " Транспорт и транспортна инфраструктура " 2014 година – 2020 година Притежава образователно-квалификационна степен " магистър " по специалността " Управление на планове " от ВТУ " Тодор Каблешков " - София. Завършила е и интернационалните стопански връзки в УНСС.

С друга заповед на премиера за заместител регионален шеф на област Ловеч е назначен Емил Енчев . Той е магистър по специалността " Икономическа информатика " от Стопанската академия " Димитър Ценов " в Свищов. Има дълготраен управнически опит в частния бранш в областта на осведомителните технологии.

За заместител регионален шеф на област Кюстендил е назначен Емил Атанасов . Той има юридическо обучение от Академията на Министерство на вътрешните работи в София. Адвокат е от адвокатската гилдия в Кюстендил. Работил е в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Дупница в интервала от 1984 година до 1992 година, както и в Окръжна следствена работа - Кюстендил от 1992 година до 1999 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР