Заместник-кметът на Шумен д-р Светлана Маркова е рамо до рамо

...
Заместник-кметът на Шумен д-р Светлана Маркова е рамо до рамо
Коментари Харесай

От началото на месец ноември доброволци от ГЕРБ-Шумен подпомагат здравните власти в борбата с корона вируса

Заместник-кметът на Шумен доктор Светлана Маркова е един до друг с сътрудниците си медици от МБАЛ-Шумен в битката против COVID-19, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

От 2 ноември тя посреща и преглежда пациенти със признаци на COVID-19 или такива, които изчакват резултатите си от направени PCR проби. Д-р Маркова излезе в 30-дневен неплатен отпуск, с цел да оказва помощ на сътрудниците си в усложнената конюнктура в Шуменско.



Политическа партия ГЕРБ, доктор Светлана Маркова

В битката с COVID-19 в началото непринудено, а все още и служебно своя дълг като лекари извършват още доктор Стоян Тодоров, който е член на общинското управление на ГЕРБ – Шумен и шеф на Първо вътрешно Covid поделение към МБАЛ – Шумен, и доктор Хамди Авджъ, който е общински консултант от ГЕРБ – Нови пазар и ординатор към неврологичното поделение в Нови пазар, трансформирано в Коронавирус поделение.



Д-р Стоян Тодоров споделя, че когато завърши работа в болничното заведение отива и в персоналния си кабинет, където продължава да преглежда хора със признаци за корона вирус. Д-р Авджъ споделя, че от 9 месеца работи по същия метод – преглежда в болничното заведение, по дребните обитаеми места и по телефона.

Сред лекарите, борещи се с COVID-19 е и доктор Николай Стефанов. Той е кардиолог и част от управлението на МГЕРБ – Шумен.



За да подкрепят лекарите в битката с вируса, управлението на ГЕРБ в региона, ЖГЕРБ – Шумен и народните представители от ГЕРБ – Шумен Димитър Александров и доктор Румен Генов осигуриха за Първо вътрешно Covid поделение към МБАЛ – Шумен спомагателни отдалечени термометри и пулсови оксикометри.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР