Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите

...
Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите
Коментари Харесай

Започна изграждането на спортна площадка в ОУ “Ив.С.Тургенев“

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите по създаване на спортна площадка в ОУ “Ив.С.Тургенев “ в Разград.

Строителните действия по осъществяване на контракта по социална поръчка с предмет „ Инженеринг – планиране и създаване на спортна площадка в двора на ОУ „ Иван Сергеевич Тургенев “ гр. Разград “ стартираха преди дни. Предвижда се продължителността на работата на строителната площадка за създаване на спортното оборудване да е 25 дни.

Спортната площадка се построява от ДЗЗД „ БОНЕВ – ВИЕС “. Тя ще е мултифункционална, ще може да се употребява за: футбол, хандбал, баскетбол, волейбол, групови игри / ”народна топка ” и др./, както и за всеобщи физически извършения за учениците от ОУ„ Иван С. Тургенев “. Ще има ограда  с два входа, ще бъде положена и ударопоглъщаща настилка, разчертана за плануваните типове спорт.

Изграждането на спортната площадка е финансирано със средства от общинския бюджет, публичната поръчка бе извоювана с ценово предложение от 90 600 лева.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР