Заместник-изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” Иванка Багдатова-Мизова е освободена от

...
Заместник-изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” Иванка Багдатова-Мизова е освободена от
Коментари Харесай

Освободиха Иванка Багдатова-Мизова от поста зам.-изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“


Заместник-изпълнителният шеф на Държавна фирма „ Земеделие” Иванка Багдатова-Мизова е освободена от поста си след гласоподаване на УС на фонда през днешния ден, осведомят от Министерството на земеделието, храните и горите.

Името на Мизова беше забъркано в скандал за къща за посетители. Телефонът ѝ беше разгласен в уебсайт за резервации.

Министър-председателят Бойко Борисов разгласи, че е приел оставката на земеделския министър Румен Порожанов, точно тъй като тя остана на поста си, откакто стартира следствие по случая.

На поста ще я замести Евдокия Кръстева. Тя има две магистратури – по право и по земеделска стопанска система от Университета за национално и международно стопанство. В интервала февруари 2001 година - юни 2008 година е била основен секретар на Изпълнителната организация по лозата и виното.

От октомври 2012 година до юли 2015 година е консултант по кохезионната политика в непрекъснатото посланичество на България в Брюксел. От юни 2008 година досега работи в Министерски съвет като държавен специалист в дирекция „ Централно координационно звено “ и началник-отдел в дирекция „ Мониторинг на средствата от Европейски Съюз “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР