Заместничката на Петя Дикова – Полина Гергушева, отказала годеж на

...
Заместничката на Петя Дикова – Полина Гергушева, отказала годеж на
Коментари Харесай

Полина Гергушева отказа брак!

Заместничката на Петя Дикова – Полина Гергушева , отказала годеж на гаджето си Борис Мечкуев , научи „ Галерия “. Водещата на „ Култ “ не желала към момента да се омъжва, а да гради кариера и посякла мераците на заможния си другар.

Предложението на Мечкуев пристигнало преди месец напълно ненадейно за Гергушева. Амбициозната водеща отказала да одобри пръстена, само че подчертала, че не споделя „ Не “, а единствено „ По-нататък “.

Като заместничка на Петя Дикова, Поли осъзнавала, че мястото й е проветриво и не желала да го губи. Блондинката считала, че в този момент е нейният късмет да се потвърди и да остане на стола на водещата за непрекъснато.

Както стана ясно, щерката на Сашо Диков към този момент е прекъснала майчинството си и е декларирала, че е подготвена да се върне в предаването. Към момента обаче от управлението не са й дали отговор, защото изследванията посочили по-висок рейтинг с новата водеща.

„ В момента не мога да мисля за сватби и годежи, а още по-малко – за деца. Боби ме разбра и не упорства “, обосновала отхвърли си от годеж пред свои колежки Поли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР