Зам.-председателят на най-голямата партия у нас и лидер на ПГ

...
Зам.-председателят на най-голямата партия у нас и лидер на ПГ
Коментари Харесай

Цветанов: Премиерът Борисов е фактор в Европа, а това дразни президента Радев

Зам.-председателят на най-голямата партия у нас и водач на ПГ група на ГЕРБ Цветан Цветанов гостува в Денят стартира с Георги Любенов с коментар по настоящите политически тематики и въпроси.

Относно речта на президента Румен Радев за годишнината от 10 ноември, Цветанов съобщи изрично, че няма заплаха за демокрацията в България, а такова изявление не е обикновено за обединител на нацията, какъвто би трябвало да е президентът.
Цветан Цветанов: Може би в обръщението си президентът Румен Радев засяга това, което той направи, когато дефинира служебния кабинет, да се стартират процедури " на мрачно ". Демокрацията не е в заплаха, тя е в заплаха при длъжностен кабинет. Когато се осъществят политики " на мрачно ", когато се ръководи еднолично в лицето на президента. Сега имаме парламент, имаме съпротива, парламентарно болшинство. Имаме устойчиво държавно управление и параметри, които ни отреждат до най-развитите страни в Европейски Съюз. Премиерът Бойко Борисов към този момент е цененият фактор за стабилността в Европа. Това нервира президента Румен Радев.
Цветанов съобщи още, че Румен Радев е президентът на Българска социалистическа партия и единственият, който към момента е не е идвал в Народното събрание да направи своето послание. Това са координирани дейности с Българска социалистическа партия. Той знае, че дължи триумфа си на това, че беше номиниран и подсилен от Българска социалистическа партия, добави още вторият човек в ръководството на ГЕРБ.
 Обръщение на президента Румен Радев по случай 10 ноември Обръщение на президента Румен Радев по случай 10 ноември
29 години след началото на прехода у нас, основите на българската народна власт са сериозно застрашени. Това е оценката на президента. В навечерието...

По тематиката дали вицепремиерът Валери Симеонов се е трансформирал в пленник за оцеляването на кабинета, Цветанов съобщи, че не трябват да се употребяват крайни ограничения, а би трябвало да се съди по дейностите и напомни, че Валери Симеонов се е извинил за обидните реплики по отношение на майките на деца с увреждания.

Относно оправдателната присъда по делото " Октопод " за Алексей Петров, Цветанов разяснява, че е горделив с всичко, което е направил по времето си на вътрешен министър дружно с експертите от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
 Алексей Петров беше изцяло оневинен по делото Алексей Петров беше изцяло оневинен по делото "Октопод "
Близо 8 години след началото на знаковия развой "Октопод " някогашната барета и консултант в ДАНС Алексей Петров беше оневинен по всички обвинявания. Решението...

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява и поисканите от основния прокурор Сотир Цацаров депутатски имунитети и в частност, този на Елена Йончева от ГЕРБ.
Цветан Цветанов: Елена Йончева внесе ли нещо в прокуратурата откакто изговори куп погрешни неща по адрес на Делян Добрев? По тях няма данни да се образува досъдебно произвеждане. Когато обаче прокуратурата внесе данни за пране на пари, за офшорни документи, какво желаете - да ги заметем по килима ли?
И още - по кое време Цветан Цветанов вижда опция за предварителни избори - гледайте целия диалог във видеото!
 Прокуратурата изиска имунитета на депутати от Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Прокуратурата изиска имунитета на депутати от Българска социалистическа партия, ГЕРБ и "Воля "
Главният прокурор изиска имунитета на шестима депутати - на Елена Йончева и Георги Михайлов от Българска социалистическа партия, на Борис Кърчев от ГЕРБ и на заместник-председате...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР