Зала 1 на НДК се превръща в джаз клуб в

...
Зала 1 на НДК се превръща в джаз клуб в
Коментари Харесай

Васил Петров с грандиозен концерт-спектакъл, посветен на Франк Синатра

Зала 1 на НДК се трансформира в джаз клуб в стила на Лас Вегас на 4 декември, разбра HotArena .

Грандиозен театър ще трансформира зала 1 на НДК в джаз клуб от емблематичния за Лас Вегас жанр на 4 декември. Легендата на джаза в България Васил Петров ще показа по необикновено блестящ метод второто си „ аз “ – международната легенда на джаза Франк Синатра. Шоуто ще бъде запаметяваща се комбинация от типичен шлагери, красиви дами, алкохол, музика под акомпанимент на Биг Бенда на БНР, необикновен тон и картина, театрални резултати, съвършена сценография, хореография и специфични посетители.

В програмата са заглавията, които всички обичат и ще припяват дружно на приглушена светлина – „ My way “, „ Fly me to the moon “, „ Strangers in the night “, „ Something stupid “,  „ Come fly with me “, „ New York, New York “ и доста други. В репертоара ще има и изненади за публиката, както и български, и международни гост-звезди.

Проектът смесва самоуверено суинг, джаз и боса нова музика, танци на блестящ балет и модерното звучене на безконечните класики, трансформирало се в запазена марка на Васил Петров.

В спектакъла „ Sinatra: Vegas “ вземат участие още Биг Бенд на БНР в цялостен състав под палката на маестро Антони Дончев, посетител солистите Весела Бонева, Брус Джонсън (САЩ) и балет, напомнящ на The Rockettes в ослепителни съвременни театрални костюми, основани извънредно за шоуто. Режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, а хореографи на кабаре балета са Станислава Гочева и Ани Ганчева.

За първи път оркестрината в зала 1 на Националния замък на културата ще се трансформира в грациозен джаз клуб в стила на Вегас, в който публиката ще има опция да се наслаждения с изключение на на задушевна клубна атмосфера и необикновен тон, само че и на висок клас напитки по време на спектакъла. На специфични маси с мека приглушена светлина гостите на концерта ще усетят точно онази магия на Лас Вегас от времето на Синатра, въодушевила музиканта да сътвори най-великите си осъществявания.

Медийни сътрудници на събитието са bTV Media Group, сп. Биограф, webcafe.bg.

Билети за концерта-спектакъл към този момент са в продажба от Билетен център НДК, както и в мрежата на ticketportal и ticketpro на цени от 20 лева,30 лева,40 лева и ВИП места по 150 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР