Закриваме кампанията на „Изправи се! Мутри вън!“ с надежда и

...
Закриваме кампанията на „Изправи се! Мутри вън!“ с надежда и
Коментари Харесай

Битката за новия парламент: Посланията на „Изправи се! Мутри вън!“ броени дни преди вота

Закриваме акцията на „ Изправи се! Мутри вън! “ с вяра и усмивка. Това съобщи в „ Тази заран “ водачът на обединението Мая Манолова.

„ Да отстраним мутрите от властта и хазната! Да подкрепим всеки човек и дребен бизнес. Да създадем правосъдна промяна, тъй че хората да са спокойни за парите и имуществото си. За да се превърнем от страната на „ Седемте джуджета “ в страна с осем милиона джуджета. За да сложим юзди на монополите. Ние имаме проект – „ План за отбрана на елементарните хора в България “, сподели Манолова.

По думите ѝ мутри са тези, които сега ни ръководят и са „ изстъргали “ хазната. Според нея държавните пари са ориентирани към „ чекмеджетата на премиера “.

„ Готови сме да назовем близкия другарски кръг на премиера Борисов по този метод. (…) Имената на тези, които печелят публичните поръчки без правила. Тези, които са се наредили към „ Автомагистрали “ – единствено в изискванията на рецесия оттова се раздадоха над 5 милиарда лева Като споделяме „ мутри “, това са тези с по едно име – Маджо, Маргините, Таки “, уточни тя.

Манолова отхвърли към нея да има сходен вид персони. Тя уточни, че финансирането на „ Изправи се! Мутри вън! “ е транспарантно, а главно е харчено за билбордове и офиси. Досега акцията им коства към 150 хиляди лева, а парите са от дарения.

„ Един офис коства, колкото един платен глас. На последните избори в Мъглиж – 300 лева плащаха хората на Борисов за един платен глас. 300 лева коства наемът на един офис за месец. Хората с оранжевите маски, с цел да си опазят 300-те лева, направиха схемата. (…) Да влезеш в секцията с оранжева маска, която по-късно да оставиш и по-късно да бъде регистрирана – е ясна скица за пазаруване на гласове и следен избор “, съобщи Манолова.

Относно срещите ѝ с предприемача Васил Божков, Манолова разяснява, че не е получавала пари от него, за разлика от други политици.

„ Тогава той беше почитан предприемач, с който министър председателят се снимаше, той беше на малко име с Владислав Горанов. След това се оказа, че е плащал такса „ успокоение “. (…) Аз съм го виждала единствено преди акцията (б.р. за локални избори), по негова покана, с цел да опише какво мисли той “, съобщи Манолова.

Цялото изявление на водача на „ Изправи се! Мутри вън! “ вижте във видеото.

В два следващи дни bTV ще ви показа в „ Тази заран “ финалните предизборни участия на водачи и водачи на листи на първите седем партии, по социологическите данни на „ Алфа Рисърч “ и „ Маркет Линкс “, с които bTV си партнира на тези избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР