Закритият басейн в парк Възраждане в София започна работа. Той

...
Закритият басейн в парк Възраждане в София започна работа. Той
Коментари Харесай

Отвориха новия закрит басейн в столичния парк Възраждане

Закритият басейн в парк " Възраждане " в София стартира работа. Той е подготвен още от месец март, само че поради изключителното състояние и ограниченията против ковид откриването бе отсрочено.

" Все още няма кой знае какъв брой искащи да го употребяват ", сподели столичният кмет Йорданка Фандъкова, която посети парка.

В закритата зона има и спа център, който ще бъде отворен, когато здравният министър позволи. Цялата закрита зона е подготвена за работа като се изключи ресторанта, за който се организира конкурсна процедура.
 Освен закритата зона с басейн има и открита зона с пет басейна с две пързалки. Тя също е подготвена, само че ще бъде отворена, когато се оправи времето и има интерес, уточни кметът.

Фандъкова акцентира, че са подхванати всички нужни ограничения за делене на потоците от хора, прави се постоянна стерилизация на обекта.

Еднократно посещаване за плувния басейн е на цена от 9 лева като има 20% отстъпка за деца и възпитаници. Има и 50% отстъпка за пенсионери до 16 ч.
 По случай откриването първите 100 гости, които закупят едномесечна карта, ще могат да го създадат с 20% отстъпка, а първите 100 гости, които закупят тримесечна карта за плуване, ще употребяват 30% отстъпка.

126 лева е едномесечна карта за плуване, а с отстъпката става 100 лева 340 лева е тримесечната карта за плуване без 30-процентната отстъпка.

В спа центъра се оферират водна аеробика, подводен душов масаж, антиоксидантна вана, ароматерапевтична вана, разтривки и солна стая.
 btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР