Законът за банковата несъстоятелност е нужен на синдиците на банките.

...
Законът за банковата несъстоятелност е нужен на синдиците на банките.
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Всеки, който е чел Истанбулската конвенция, знае, че няма трети пол и гей бракове

Законът за банковата неплатежоспособност е необходим на синдиците на банките. Така те ще имат ефикасни благоприятни условия да спрат по този начин нареченото вторично плячкосване на банките. Бяха ограбени милионите вложени от хората, само че в този момент се грабят и активите, от които да се възвърнат парите на народа. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Законът за банковата неплатежоспособност е изработен за регулирането на естествените банки, а КТБ не беше от естествените банки. Не сме правили законопроектa за избрани активи, а за всички активи, които сега се крадът ", сподели още той.

"Искаме бистрота и ефикасни дейности против такива хора като Цветан Василев. Надявам се всичко към КТБ да излезе нескрито и хората, които я унищожиха да бъдат осъдени ", добави Хамид.

"Дебатът и разногласието за Истанбулската конвенцията излезе отвън действителните рамки на текста. Всеки, който е чел конвенцията знае, че няма такова нещо като трети пол и гей бракове. Това го знаят прелестно и тези, които се пробват да заблудят хората по тематиката за конвенцията ", съобщи националният представител по тематиката за ратификацията на Истанбулската спогодба.

"Само в границите на 20 дни в страната видяхме няколко натрупа на дами, пребивани от мъжете си. Видяхме дами в лечебни заведения и пребити деца. За Движение за права и свободи няма нищо необичайно в конвенцията. Дали Турция щеше да ратифицира конвенцията, в случай че в нея имаше текстове за гей бракове и трети пол ", попита Хамид Хамид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР