Законът Магнитски“ е неморален. Някакъв човек идва и казва –

...
Законът Магнитски“ е неморален. Някакъв човек идва и казва –
Коментари Харесай

Райчев: Законът „Магнитски“ е неморален. Някакъв човек казва – вие сте крадец, не дава доказателства

Законът „ Магнитски “ е аморален. Някакъв човек идва и споделя – вие сте апаш. Не дава на българското правораздаване някакви доказателства. За един от включените се споделя – „ той има 5 млн. лв. в офшорна сметка “. Щом си толкоз сигурен – знаеш сметката. Можеш да я предадеш, само че - не. Това съобщи в предаването „ Тази заран “ социологът Андрей Райчев.

„ Интересен е диалогът за изгодите. Това изплашва до гибел българските политици. Това не е за преди изборите, а за след изборите. Съветите, които се получават в едно посолство, няма да са неутрални. Америка губи от това “, добави той.

Според преподавателя по политически връзки Иво Инджов даже и изложените изказвания за злоупотреби на включените в листата „ Магнитски “ да нямат доказателствена стойност, те са задоволително съществени да накарат прокуратурата да проверява.

„ Не знам за какво не се оповестят сегашни деятели на корупцията, а единствено предходни такива. Владислав Горанов беше освободен като министър на финансите поради подозрения за връзки с Делян Пеевски. По тази линия Владислав Горанов беше глобен от Бойко Борисов преди три години. Ако е забъркан в корупционни схеми, една партия може да го освободи и да се дистанцира. Който би трябвало да го проверява – да го проверява “, уточни политологът Стойчо Стойчев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР