Заключителните състезания от сезоните в автомобилните надпревари NASCAR и MotoGP

...
Заключителните състезания от сезоните в автомобилните надпревари NASCAR и MotoGP
Коментари Харесай

Развръзката на тенис ATP Finals в Лондон е акцентът в уикенд програмата на спортните канали на A1

Заключителните надпревари от сезоните в автомобилните съревнования NASCAR и MotoGP също ще се излъчат директно по MAX Sport

Последният шампионат за сезон 2018 година в света на тениса – ATP Finals в Лондон, ще короняса своя първенец тази неделя. Осемте най-хубави тенисисти за календарната година се събраха за поредна година в столицата на Англия, а към този момент се знаят и имената на първите двама полуфиналисти – Роджър Федерер и Кевин Андерсън. Най-вероятно компания на швейцареца и южноафриканеца в Топ 4 ще прави и сръбската звезда Новак Джокович, който е и огромният любимец за спечелването на купата, завоювана през предишния сезон от българина Григор Димитров.

Полуфиналните борби са в събота от 16:00 часа и 22:00 часа, а огромният край – в неделя от 20:00 часа, като всички дуели ще се излъчат директно по MAX Sport 1.

Сезонът в MotoGP публично ще завърши тази неделя със надпреварите за Гран при на Валенсия. В Кралския клас Марк Маркес към този момент завоюва следващата си купа, с което влезе в историята като най-младия петкратен първенец в Кралския клас. Последният старт за сезона е в неделя от 12:00 часа, а началото на надпреварата в клас MotoGP е в 15:00 часа. Всичко най-интересно от уикенда за Гран при на Валенсия ще можете да наблюдавате директно по MAX Sport 1.

След 36 надпревари настъпи моментът, който всички почитатели на моторните спортове чакат с неспокойствие – кой ще е първенецът в NASCAR за сезон 2018. Тази неделя от 21:30 часа Джоуи Лугано, Кайл Буш, Мартин Труекс-младши и Кевин Харвик ще влязат в пряк спор за купата на Homestead Miami Speedway. Последното решаващо шоу в NASCAR за сезон 2018 ще се излъчи директно по MAX Sport 2.

След съвсем цяла година отвън осмоъгълника поради травма, намиращият се в отлична серия Сантияго Понсинибио се завръща пред родна аудитория в Аржентина. Съперник на локалния воин в UFC Fight Night 140 от Буенос Айрес ще е опитният американец Нийл Магни. Освен борбата сред двамата в полусредна категория, почитателите на бойните спортове ще се насладят и на мача в категория „ перо ” сред Рикардо Ламас и Дарън Елкинс. UFC Fight Night 140 ще може да се наблюдава директно в неделя от 05:00 часа по MAX Sport 2.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР