Загубите на Русия в Украйна към 25 декември 2023 г.

...
Загубите на Русия в Украйна към 25 декември 2023 г.
Коментари Харесай

Адмирал Ставридис: Украйна унищожи половината руска армия

Загубите на Русия в Украйна към 25 декември 2023 година са големи - пенсионираният адмирал от Военноморски сили на Съединени американски щати, някогашен висш главнокомандващ на НАТО в Европа Джеймс Ставридис, съобщи, че половината от съветската войска е била отстранена по време на войната, която Москва води против Киев от 24 февруари 2022 година
 
Американските управляващи " би трябвало да дават военна поддръжка на Украйна, тяхната идея е обективна ", сподели адмирал Ставридис в ефира на радиопредаване, представен от The Hill. " Това е доста рискова обстановка и действителните дейности в действителност не се случват в Киев. Истинските дейности са във Вашингтон ", сподели той.
 
Пенсионираният адмирал от Военноморски сили на Съединени американски щати добави, че половината от съветската войска е унищожена, като нито един американски боец не е погубен или даже изложен на риск, а страната го е направила при еквивалента на 5% от годишния си бюджет за защита.

" Можем да си позволим да създадем това и би трябвало да го създадем. Така че се безпокоя за войната в Украйна единствено, в случай че Съединени американски щати и нашите европейски съдружници не съумеят да изпълнят уговорката, който поехме да подкрепим Украйна ", сподели той.
 
Конгресът евентуално няма да се събере още веднъж преди Нова година, с цел да гласоподава пакет от помощи за Украйна през 2024 година Украинците се приготвят за тежка зима, защото военните интервенции се забавят, войските са принудени да лимитират потреблението на муниции, а офанзивите на Русия не престават да удрят енергийната инфраструктура на страната.
 
Общите загуби на съперника към 25 декември 2023 година, съгласно Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, са почти 353 950 съперници.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР