Надежда Вишева се появи в студиото на Преди обед в

...
Надежда Вишева се появи в студиото на Преди обед в
Коментари Харесай

Нани от „Ергенът” съсипа лицето си с пластики (Вижте на какво прилича Надежда Вишева в студиото на „Преди обед”)

Надежда Вишева се появи в студиото на „ Преди обед ” в ужасяващ тип. Финалистката от сантименталното шоу очевидно е побързала да се подложи на процедури за разкрасяване след несполучливия край. Само, че резултатът бе повече от трогателен.

Само няколко минути по-късно след гостуването й в бтВ профилът й в Инстаграм бе залят от отрицателни мнения на почитатели. И то единствено поради ужасния начин  по който наподобява сега.

Зрителите пишат: ”Нани, не мога да те позная, а беше блага и огромна хубавица! Кой ти стори това нещо на лицето, не приличаш на себе си!Съди ги тия некадърници ”, възмущават се  многочислените й почитатели.

Нани очевидно е прекалила с процедурите и филърите. Изглежда подута, а лицето й е изгубило нежното си лъчение и наподобява на сюнгер. Устните  й не могат да се затворят от прекален хиалурон. А очите й са се смалили и зашили поради множеството отоци.

Явно русокоската не е търсил подобен резултат, само че се е получил противоположен. Надежда Вишева през днешния ден изглеждаше най-малко с 10 години по-възрастна, от колкото е.

Така, че изводът какъв е пластичният  хирург не може да ви помогне да се отървете от комплексите си, разясняват в обществената мрежа почитатели. и цъкат с език...

Източник:Хотарена.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР