Загубихме бройката на филмите, сериалите и книгите, посветени на британското

...
Загубихме бройката на филмите, сериалите и книгите, посветени на британското
Коментари Харесай

Защо кралицата е била готова да жертва принц Хари

Загубихме броя на филмите, сериалите и книгите, отдадени на английското кралско семейство. Като стартираме от художественият The Crown, минем през документалното риалити Harry & Meghan и стигнем до десетките издания, отдадени на обособени негови членове - семейство Уиндзор несъмнено е богат извор за ентусиазъм.

И за облага, несъмнено. За момента обаче не можем да предвидим какъв брой сполучлива ще е новата телевизионна поредност, отдадена на фамилията на Елизабет Втора The Real Crown: Inside the House of Windsor ( " Истинската корона: да влезем в дома на Уиндзор " ).

Изпълнителният продуцент Дейвид Гоувър дава обещание доста " бомби ", които ще взривят така и така нестабилната известност на кралското семейство. Останали ли са обаче към момента такива се пита необятната аудитория?
 Снимка 614004
Източник: GettyImages

Едно от " разкритията " в идния да излезе до края на април сериал е обвързвано с отношението на Елизабет Втора към внуците й Уилям и Хари. Част от него е разкрито от някогашния шеф на английската войска военачалник сър Майк Джаксън.

Покойната кралица е настояла принцовете да изпълнят дълга си към родината и да се бият против талибаните в Афганистан след експлоадирането на войната там през 2001 година " Тя беше безапелационна ", споделя Джаксън.
 Снимка 614002
Източник: GettyImages

И тук идва разкритието: съгласно него Елизабет Втора въпреки всичко е решила, че това е прекомерно огромен риск за бъдещия престолонаследник Уилям, който е оставен да се включва във военни образования в Англия. Затова пък Хари е изпратен в Афганистан и остава разполагаем на английската войска в продължение на 10 години.

The Real Crown: Inside the House of Windsor ще се излъчва по ITVX от 20 април, оповестяват Hello.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР