Загубата с 1:3 от Уест Хам остави Уотфорд на едва

...
Загубата с 1:3 от Уест Хам остави Уотфорд на едва
Коментари Харесай

Мениджърът на Уотфорд изригна срещу играчите: Туристи!

Загубата с 1:3 от Уест Хам остави Уотфорд на едвам три точки над зоната на изпадащите, а мениджърът на " стършелите " Найджъл Пиърсън не остана по никакъв начин удовлетворен от представянето на футболистите си. След срещата той сподели, че някои от тях са излезли на туризъм и това е опасност за оцеляването на отбора единствено два кръга преди края на сезона във Висшата лига.

" Тази вечер имахме няколко туристи в състава и това е разочароващо на този стадий от сезона. Второто полувреме се представихме много по-добре, само че след трите гола през първата част мачът на практика бе завършил. В оставащите ни два мача би трябвало да потърсим най-малко един позитивен резултат. Играта ни през първото полувреме бе доста разочароваща и ще чакам повече от футболистите против Манчестър Сити и Арсенал ", разяснява Пиърсън, който застана отпред на отбора през декември, когато той бе финален в класирането.

" Трябва да създадем по този начин, че да разберем отговорностите си като колектив. Тази вечер бе добър образец за това. Ако сами не се грижим за представянето ни, то единствено ще ни докара неприятности там, където не ги желаеме ", добави мениджърът на Уотфорд. Премиър лийг 36 кръг, петък 17 юли  Уест Хам 3:1краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР