Русияще разглежда изземването на приходите от замразените й активи в

...
Русияще разглежда изземването на приходите от замразените й активи в
Коментари Харесай

Кремъл за конфискацията на приходите от замразените руски активи: Кражба!

Русияще преглежда изземването на приходите от замразените й активи в Европейския съюз като " нарушаване на всички правила " на международната икономическа система, съобщи през днешния ден представителят на КремълДмитрий Песков,цитиран от Ройтерс и Дарик.

Страните от Европейски Съюз публично одобриха проект за потребление на приходите от замразените активи на съветската централна банка в Европейски Съюз за защитата на Украйна, заяви тази седмица белгийското държавно управление.

Държавите от Групата на седемте(Г-7) замразихаруски финансови активина стойност към 300 милиарда $ скоро откакто Москва изпрати десетки хиляди бойци в Украйна през 2022 година Европейски Съюз чака активите да донесат облаги в размер на към 15-20 милиарда евро до 2027 година, отбелязва Ройтерс.

" Забелязваме, че те са деликатни, схващат евентуалната заплаха от сходни решения и евентуалните последствия за себе си, които са неизбежни. Ето за какво са избрали по-смекчения вид (в съпоставяне с конфискацията на всички активи). " - разяснява Песков на брифинг.

" Но даже и по-смекченият вид за нас не е нищо по-малко от реквизиция ", сподели още представителят на съветското президентство.

Песков съобщи, че Москва следи " от близко " използването на решението и към момента създава своя отговор.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР