КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Всеки март Алисън Фийстър се

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Всеки март Алисън Фийстър се
Коментари Харесай

Фистър е почетена от SC Athletic Hall и сега се фокусира върху това да види дъщеря си Стронг да играе в UConn

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Всеки март Алисън Фийстър се чува с тези, които си спомнят може би нейния максимален, заслужен за звук атлетичен миг — когато тя изведе 16-ия подложен Харвард до победа над номер 1 Станфорд на шампионата на NCAA през 1998 година, което към момента е единственият път, когато това се случи в шампионата за дами.

Фистър, която беше въведена в Южна Каролина Атлетик Залата на славата в понеделник вечер, няма самообладание да види стадиите, които нейната щерка, първокурсничката на UConn Сара Стронг, може да доближи като евентуален клиент №1, съгласно ESPN.com.

„ Беше Приятно е да виждам по какъв начин се развива играта, притегля вниманието на хората и опциите, от които Сара може да се възползва по време на кариерата си “, сподели Фийстър пред Асошиейтед прес по телефона.

Фийстър приключи кариерата си в Честър Високо през 1994 година като най-хубавият голмайстор на Южна Каролина за всички времена, мъже или дами, с 3427 точки. Тя не можа да участва на церемонията в Залата на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР