Загубата от Уулвърхемптън с 0:1 засегна Манчестър Юнайтед в понеделник.

...
Загубата от Уулвърхемптън с 0:1 засегна Манчестър Юнайтед в понеделник.
Коментари Харесай

Съблекалнята на Юнайтед гори, 11 играчи искат да напускат

Загубата от Уулвърхемптън с 0:1 засегна Манчестър Юнайтед в понеделник. Екипът продължава да бъде обект на рецензии от почитатели и коментатори, които се съмняват дали германецът Ралф Рангник е точният човек, който да докара отбора най-малко до един трофей този сезон.

Английската преса написа тази заран, че съблекалнята " гори ". " Мирър " цитира източник, който твърди, че има 11 играчи, които желаят да изоставен, защото са разочаровани и се усещат маргинализирани от немския треньор. Екипът наподобява изцяло разграничен. Имена не се оповестяват.
 Уулвърхемптън победи Манчестър Юнайтед с 1:0 във Висшата лига
Манчестър Юнайтед с кошмарно начало на годината - Уулвс с историческа победа на " Олд Трафорд "

Роналдо бе капитан

От " Сън " изясняват, че измежду " алените " има чувство, че има обичани футболисти и че те постоянно играят, даже и да не са във форма. " Играчите са демотивирани. Това е чувство за " déjà vu " от минали години. Феновете може да си мислят, че играчите не са в положение да приложат на процедура това, което треньорът ги моли да създадат, само че това не е по този начин. Някои просто са изгубили мотивацията и ентусиазма си ", сподели пред вестника източник, непосредствен до " алените дяволи ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР