Загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис може да обърка

...
Загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис може да обърка
Коментари Харесай

Загубата на Джошуа отлага мача с Кобрата

Загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис може да обърка проектите и на най-хубавият български професионален боксьор Кубрат Пулев. Мексиканският боксьор сътвори едно от най-изненадващите събития в спорта, а AJ към този момент мисли за реванша и по какъв начин да си върне поясите.
Според английското издание Mirror Руис може да се бие преди втората си борба с Джошуа и по този начин даже да загуби една от купите. И тук става забавно за българските почитатели на бокса, защото се спряга името на Кубрат Пулев. Той е наложителен кандидат за купата на IBF и трябваше да е идващият съперник на Джошуа, само че в този момент нещата са малко по-различни и има няколко разновидността.
Ако Пулев не се бие с Руис през есента, то повода ще бъде реваншът сред Джошуа и мексиканеца, който е заложен през цялото време сред двамата в контракта. Единственият вид Кобрата да се бие с Руис е, в случай че от IBF наредят да има борба. Това обаче е доста малко евентуално, което резервира шанса на българина за дуел с Джошуа, в случай че в реванша победи Руис.

Все отново загубата на британеца е много неприятна вест за Кубрат, защото в последните седмици доста се усили шанса да се насрочи дата за пердах с AJ. Дори бе комплициран за любимец като идващия конкурент на към този момент някогашния международен първенец. Припомняме, че Кубрат трябваше да се боксира с британеца през 2017 година, само че се отхвърли поради травма. Сега българинът е наложителен кандидат за шампионската купа на IBF, откакто надви над Хюи Фюри пред родна аудитория в края на октомври.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР