Загуба и във втория си мач в Шампионската лига по

...
Загуба и във втория си мач в Шампионската лига по
Коментари Харесай

МФК Спартак с втора загуба в Шампионската лига по плажен футбол, но още има шанс за 1/16-финалите

Загуба и във втория си мач в Шампионската лига по плажен футбол записа МФК Спартак. Варненци паднаха с 0:8 от гранда Спортинг (Лисабон) на пясъка в португалския град Назаре.

``
реклама
" Лъвовете " вкараха по три гола в първите две третини и два в последната. Минути преди края на дуела играещият треньор  на българските първенци Симеон Христов изпусна да вкара почетно попадение от дузпа. Варненци не можеха да разчитат на осъдените поради получените през вчерашния ден червени картони Павел Адамов и Мариан Мачиука-Мачи. Припомняме, че в първия ден от конкуренцията Спартак падна с 3:8 от вицешампиона на Русия Делта (Саратов).
Българите обаче към момента имат действителен късмет за класиране на 1/16-финалите на шампионата. Това може да стане, в случай че на следващия ден те бият първенеца на Естония Аугур Енемат и се наредят измежду най-хубавите трети отбори в конкуренцията. Отборът от прибалтийската република също е с две провали досега - с 3:8 от Спортинг, и с 4:7 от Делта. 
Двубоят е на следващия ден от 18,30 ч. българско време, а за него наказването на Адамов изтича и той ще може да вземе присъединяване, за разлика от Мачи, който ще е разполагаем вероятно за 1/16-финалите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР