Заедно със съпруга ми имаме компания, която е на почти

...
Заедно със съпруга ми имаме компания, която е на почти
Коментари Харесай

На пет часа със самолет от България: Пътят на една българка до високотехнологичния сектор в Дубай

„ Заедно със брачна половинка ми имаме компания, която е на съвсем 15 години в Дубай и се занимаваме с всичко, което е интерактивно и забавляващо се. Ако няко хора го вършат за наслаждение, ние го вършим като специалност. Ние вършим виртуални действителности, всичко, което е интерактивно, даже и видеоигри за образование и бизнеса “, сподели в предаването " Тази неделя "  д-р Ани Атанасова, която е създател на компания за образни нововъведения и игри. 

„ Мога да се съглася за някои от стандартите за германците, само че множеството са преекспонирани “, сподели тя

Тя описа и по какъв начин са се озовали в Дубай със брачна половинка й. „ Преди 16 години той получи предложение за работа в Дубай и го одобри. Дойдохме тук и година по-късно създадохме нашата компания “, сподели тя.

По думите й не е елементарно да се прави бизнес в Дубай, тъй като е доста забавна дестинация. „ Интересното на Дубай е, че живеем съгласно законите и правила, само че има огромна конкуренция на пазара на труда. За да успее човек в Дубай, би трябвало да е извънреден гений. В Дубай има високи условия за качество “, показа Атанасова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР