Задържаният в Шумен за убийството на 28-годишния Митко Боянов Велико

...
Задържаният в Шумен за убийството на 28-годишния Митко Боянов Велико
Коментари Харесай

Първа версия за кървавото убийство, след нападение на роми, потресло Шумен

Задържаният в Шумен за убийството на 28-годишния Митко Боянов Велико Лефтеров самичък е позвънил на незабавния телефон 112 и е съобщил, че е намушкал човек. Това заяви полицейски източник, представен от " Монитор ". За случая в кв. " Гривица " имало две позвънявания - в първото някой съобщил на тел. 112 за сборичкване, а във второто към този момент била подадена информация за намушкан човек.

Ударът в тялото на жертвата Митко Боянов е бил доста мощен и с доста огромен нож, острието му е било минимум 14 сантиметра. Това стана ясно в късния следобяд в неделя. Ножът засегнал сърцето и белите дробове на Митко.
Появи се информация и за повода, довела до съдбовния спор. Митко и брат му Наско разговаряли на всеослушание на скамейка в градинката пред читалище " Стилиян Чилингиров ". Велико се ядосал, че приказват на цигански или турски и отишъл да се разправя с тях, а по-късно кавгата минала във физическо принуждение.
Очаква се в понеделник прокуратурата да изиска за Велико Лефтеров непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР