Задържаните в Турция мъже за убийството на 32-годишния граничар край

...
Задържаните в Турция мъже за убийството на 32-годишния граничар край
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Задържаните в Турция мъже за убийството на граничаря, са братя

Задържаните в Турция мъже за убийството на 32-годишния граничар край Елхово, са братя, турски жители. 

У тях е открита ловна пушка, в която е имало 23 патрона. Версията, че са се занимавали с транспорт на опиати през границата за момента наподобява немеродавна. Двамата братя са престъпно проявени, само че не се разкрива с какви закононарушения са се занимавали. 

" Задържаните са турски жители. В огромна степен е ясно какво тъкмо са създали и какви са били претекстовете да го създадат, само че защото е следствена загадка, от почитание турските сътрудници споделиха с мен тези условия, само че не мога да ги разкрия на този стадий. Става въпрос за хора, които се занимават с различен вид незаконна активност, само че с цел да няма спекулации - не е разпространяване на опиати. Тези хора са правили закононарушения на територията на Турция най-вероятно тъкмо във връзка с мигранти и в един миг са решили, че някой им пречи ", съобщи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, съобщи bgonair.bg.

На срещата в Одрин е било контрактувано усилване на взаимните действия по българо-турската граница за по-голяма сигурност на патрулиращите там, като Турция се е заела да усили нарядите и жандармерията на място, с цел да се ограничи трафика на мигранти.

Във Висшия съдебен съвет стартира чуването на Борислав Сарафов, който още веднъж е претендент за началник на Националната следствена работа. След като премине неговото чуване, се очаква коментар и от него по отношение на това по какъв начин се движи следствието за убийството на 32-годишния служител на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР