Задържани са двама роми, които станаха съпричастни към тежката катастрофа,

...
Задържани са двама роми, които станаха съпричастни към тежката катастрофа,
Коментари Харесай

Задържаха двама роми, станали причина за тежката катастрофа край Казанлък, при която загинаха двама младежи

Задържани са двама роми, които станаха съпричастни към тежката злополука, при която починаха момче и момиче на 22 и 23 години от Казанлък.

Припомняме, случаят стана в събота вечер на пътя Казанлък - Стара Загора. Свидетелски показания още същата вечер твърдяха за две каруци на пътя, които били необозначени без никакви светлини или светлоотразители. Шофьорът на автомобила със починалите явно ги видял в последния миг в тъмнината и с цел да избегне удар с тях, влезнал в насрещното и се завъртял перпендикулярно, където бе затрит от движещ се насрещно автомобил.

Едната от каруците е била спортна. Каруците са били подготвяни за нерегламентирано съревнование в неделя на пътя Казанлък – Черганово, заяви Канал 3. Каруците са иззети от полицията. Предстои на двамата арестувани да бъдат повдигнати обвинявания.

През миналите дни в опит да спрат провеждането и задържат уредници на незаконна гонка с каруци пострадаха общо 6 служители на реда. Те бяха нападнати край село Черганово и в квартал в Мъглиж, където бяха замеряни с камъни.

В сряда следобяд поданици на Казанлък и района се събраха пред полицейското ръководство в града, с цел да изразят безмълвна поддръжка към служителите на реда. Те не одобряват чиновниците на реда да бъдат нападани и бити по време на осъществяване на техните отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР