Задържан е 38- годишен мъж от Драгоман. В хода на

...
Задържан е 38- годишен мъж от Драгоман. В хода на
Коментари Харесай

Пресякоха контрабанден износ на тютюн и маркови стоки менте

Задържан е 38- годишен мъж от Драгоман. В хода на полицейска интервенция за противопоставяне на икономическата престъпност и в частност противозаконната търговия с акцизни и маркови артикули, чиновници от регионалната дирекция и сътрудниците им от РУ- Сливница направили инспекция на домашния адрес на 38- годишен мъж от Драгоман.

В разнообразни пространства в парцела са открити и конфискувани: 233 кг тютюн за наргиле; 85 пакета със спортни обувки; 76 кашона с парфюми; 13 кашона със захарни изделия; 13 пакета с първокласни хавлии; два кашона с мъжо бельо; един чувал с дамски чанти; четири пакета блузи ; кашон със спортни елеци- всичките носещи логото на международно известни предпазени търговски марки.

По първични данни откритите артикули били готови за експорт в чужбина за търговия. След оглед на местопроизшествието по случая е формирано досъдебно произвеждане. Обитателят на парцела е арестуван за период до 24 часа. Действията по цялостното документиране на осъщественото закононарушение не престават под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР