Задържан е 19-годишният Алекс Анков, издирван за смъртта на 35-годишния

...
Задържан е 19-годишният Алекс Анков, издирван за смъртта на 35-годишния
Коментари Харесай

Този е задържаният за убийството в Кюстендил

Задържан е 19-годишният Алекс Анков, търсен за гибелта на 35-годишния мъж след всеобщ пердах в Кюстендил, потвърдиха за bTV от полицията. Отишъл е самичък в полицията през вчерашния ден вечерта към 23:30 ч. с майка си и се е предал, съобщи шефът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски. Лицето е престъпно проявено, има две закононарушения, свързани с телесни повреди, посочи Стамболийски.

При сбиването пред дискотека в Кюстендил пострадаха още петима души. Двама са в по-тежко положение и са в " Пирогов ". Тази заран още веднъж има митинг в града против насилието, продължава да има и засилено полицейско наличие. От полицията и прокуратурата са безапелационни, че спорът не е поради етническо напрежение, а поради доста изпит алкохол.

При спора сред компании в неделя рано пред заведение в центъра на града беше погубен един и бяха ранени петима души. Четирима от тях бяха настанени в лечебни заведения, а двама са в тежко положение. По първични данни убийството е осъществено с нож. Полицията проверява версията, че починалият е бил инцидентен свидетел на побоя сред двете групи пияни мъже. Вчера стана известно, че използването на алкохол, а не етническо напрежение е повода за сбиването. Това беше обявено от ръководителя на Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Десетки хора се събраха на спонтанен кротичък митинг на кръговото кръстовище сред улиците " Георги Раковски " и " Хаджи Димитър " с искане за повече успокоение и сигурност.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР