Задържаха рецидивист, който подпалил момиче след опит за в град

...
Задържаха рецидивист, който подпалил момиче след опит за в град
Коментари Харесай

Задържаха рецидивиста, който подпали момиче след опит за изнасилване

Задържаха рецидивист, който запалил момиче след опит за в град Цар Калоян, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград. Той е открит след издирвателни и оперативни дейности на чиновници от разградската дирекция на Министерство на вътрешните работи и Жандармерията под управлението на Главна дирекция " Национална полиция ".

Около 17.00 часа 25-годишният престъпно проявен и осъждан мъж е арестуван на едно от КПП-тата, построени в региона на село Стражец. При идване по сигнал за пожар в частен дом в Цар Калоян, получен малко след 20 часа нощес, чиновници на полицията намират 17-годишно момиче с изгаряния по тялото. По първични данни потърпевшата е нападната от 25-годишен рецидивист от Цар Калоян. Момичето е откарано в болница в Русе с заплаха за живота.
Велико Търново: Заловиха мъж с амфетамин за 6 млн. лева
Арестуваха мъж с 202 кг амфетамин във Велико Търново през вчерашния ден, заяви bTV. В четвъртък на входа на Велико Търново в лек автомобил...

Незабавно са подхванати дейности по търсене на причинителя и автомобила, с който се придвижва. Лицето е престъпно проявено и осъждано за обезчестяване и грабежи. Последно е лежал в пандиза през 2019 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР