Ръководството на Областната дирекция се е самосезирала в началото на

...
Ръководството на Областната дирекция се е самосезирала в началото на
Коментари Харесай

Разследват полицай от Твърдица за участие в клип за възрастни и секс чат с дете

Ръководството на Областната дирекция се е самосезирала при започване на месец май по отношение на изявленията. Вътрешното следствие е образувано предвид на първични данни за осъществено закононарушение от общ темперамент, съобщиха от полицията в Сливен.  

Става дума за клип, популяризиран в обществените мрежи и съответно във Facebook групата " Шивачево без цензура ". В цензурирано видео се виждал мъж, за който се допуска, че е въпросният служител на реда. В различен файл се виждал оповестен чат на човек, който твърди, че е служител на реда, с 13-годишно дете на полова тема.

" Свалих тези постове, тъй като не са осведомени виновни институции, като управлението на полицията в Твърдица, нито има сигнал към Агенция " Закрила на детето ", изясни пред Българска телеграфна агенция кметът на Шивачево Деян Иванов, който е и админ на групата. Според него създателите на обявата би трябвало да сезират институциите.

На 16 май от полицията приканиха за подпомагане от жители по проблема. Разпитани са лица, имащи касателство към изявленията, като процесуалните дейности, по отношение на инспекцията на обстоятелствата и събитията не престават, показват още от пресцентъра на полицията.

Оттам още веднъж молят към всички наранени лица и такива, които разполагат с информация, да окажат подпомагане по следствието. Могат да се свържат с дежурен полицейски чиновник на тел. 044 644 323, 044 644 495 и на електронната поща на ОДМВР-Сливен [email protected], анонимността им е обезпечена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР