Задържаха 571 200 къса контрабандни цигари в 28 560 кутии,

...
Задържаха 571 200 къса контрабандни цигари в 28 560 кутии,
Коментари Харесай

Задържаха над 570 хил. контрабандни цигари на ГКПП Капитан Андреево

Задържаха 571 200 къса контрабандни цигари в 28 560 кутии, укрити в режещи машини в товарен автомобил, при инспекция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Това предават от Българска телеграфна агенция.

В хода на интервенцията по противопоставяне на контрабандата са взели участие екипи на Агенция " Митници ", " Гранична полиция ", " Борба с проведената престъпност " и Националната организация за приходите (НАП).

На 1 май камионът е влезнал в България от Турция. Шофьорът, турски жител, е показал постоянни документи за транспортираната стока - четири режещи машини, от Турция за Германия. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация, при която са установени подозрителни плътности в транспортирания товар. При последвалата физическа инспекция след разсичане на металните капаци във фабричните кухини на корпуса на машините, са открити общо 571 200 къса цигари без български акцизен бандерол в 28 560 кутии. Акцизните артикули на стойност 179 928 лв. са арестувани.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжната прокуратура в Хасково.
 Хероинът, хванат на
Хероинът, хванат на " Капитан Андреево " - за близо 17 млн. лв.

Дрогата е пътувала от Иран за Румъния
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР