Задълбочен разговор с вашия нов приятел е началото на една

...
Задълбочен разговор с вашия нов приятел е началото на една
Коментари Харесай

Пет техники да започнете задълбочен разговор с новата си половинка

Задълбочен диалог с вашия нов другар е началото на една значима връзка. Точно от мощна връзка до поддържане на трайна обич – дългият чат може да промени положението на връзките ви. От мимолетни те могат да станат доста по-сериозни.

Но измежду ежедневните отговорности и от време на време заради тази интровертна персона на колегата се трансформира в непреодолима задача. Д отвориш сърцето си пред някого, изключително когато е нещо ново, въобще не е елементарно. Следователно някои връзки приключват прекомерно елементарно или се губят в мълчанието на прекомерно непринудените разговори. Ако желаете да изградите трайна връзка, само че не знаете по какъв начин да извадите поредицата от здрави диалози, ще ви помогнем.

Ето малко управление от пет стъпки, което ще ви помогне да започнете изчерпателен диалог с новата си обич:

Изследвайте вярванията на колегата си.

Първата и съществена стъпка към започване на изчерпателен диалог с вашия сътрудник е да разберете за неговите мисли и разсъждения. Дори и да сте почнали с неналожителен диалог, не го принуждавайте да се съгласява с това, което казвате. Просто се въздържайте и се пробвайте да видите в какво има вяра и какво мисли той. Уверете се, че не се разсейвате и слушайте търпеливо. Колкото повече се пробвате да разберете неговите показа, толкоз по-готови ще бъдете да създадете диалог, който има надълбоко значение. Как въобще можете да осъществите прилична връзка с някого, чиито вярвания и показа не познавате или в които не вярвате?

Опитайте се да поставите въпроси, с цел да получите история.

Вместо да бърборите по някаква тематика или да обсъждате неуместни въпроси, пробвайте различен метод. Уверете се, че избирате тематики, които ви дават истории, вместо единствено дребни отговори. По този метод можете да влезете надълбоко в сърцето на вашата половинка. Защо харесваш работата си? Какво беше детството ти? Кой е в живота ти и за какво? Такива въпроси изискват подробни истории. Те освен ви карат да започнете изчерпателен диалог с индивида, само че и да оформят позитивно вашия облик. Продължете с още въпроси или позитивни думи, с цел да изградите добродетелна връзка. Разбира се, диалогът би трябвало да тече естествено, а не той да се усеща като че ли е на разпит.

Уверете се, че се отнасяте почтено.

в никакъв случай не се постанова. И двамата сте нови един за различен и не се познавате добре. Следователно натискането на всяка тематика или въпрос ще докара единствено до нездравословни връзки. Слушайте търпеливо и го уверете, че каквото и да споделя, вие в действителност вярвате. Освен това посетете някакво събитие, към което смятате, че демонстрират цялостен интерес. Само по този начин в последна сметка ще говорите задълбочено на една и съща тематика.

Кажете не на историите с една дума.

Много хора постоянно стартират диалог със общоприети отворени въпроси. Понякога обаче те наподобяват като предубедено отношение, поставяйки преграда пред диалога. Избягвайте въпросите с да или не, с цел да поддържате безпроблемен изчерпателен диалог. Темите, които уголемяват хоризонта на чатовете, могат да ви накарат да се свържете на по-дълбоко равнище.

Внесете категоричност и споделяйте персонални неща, само че не прекомерно.

Когато започнете да споделяте, другият човек ще одобри намека и също ще стартира със своите истории. Уверете се, че изнасяте положителните си истории на масата вместо неприятните. Кажете, да вземем за пример по какъв начин празнувахте рождения си ден предходната година. Не споделяйте обаче детайлности за това по какъв начин в последна сметка сте били разрушени при последната си връзка. Това не би трябвало да е загадка, несъмнено. Но за него може да проведете чак в по-късен стадий от време. Говорим за миг, в който връзките ви към този момент са станали по-сериозни и си имате доверие. Споделете позитивни истории от своя край, с цел да създадете трайно позитивно влияние върху вашите взаимоотношения.

Може да е мъчно първоначално, само че последователно ще видите по какъв начин тези диалози стартират от единствено себе си, без да се тревожите за тях.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР