Забравете за сутрешната тренировка и медитацията, вашият успех в живота

...
Забравете за сутрешната тренировка и медитацията, вашият успех в живота
Коментари Харесай

Какво да правим вечер, за да сме по-успели, здрави и щастливи

Забравете за утринната подготовка и медитацията, вашият триумф в живота и щастието ви зависят от това по какъв начин ще прекарате вечерта си.

Според специалистите, има пет елементарни неща, които всеки би трябвало да прави преди да си легне, с цел да си подсигурява, че ще има сполучлив ден. Психолозите Джанет Джоунс и Ник Голдбърг, разкриват бърз и елементарен режим, който да следвате всяка вечер.

Водете си дневник
В края на всеки ден си записвайте най-малко три неща, за които сте признателни. Пазете тетрадката на нощното си шкафче и си записвайте всичко, което премине през съзнанието ви, без редактиране. “Това е страховит табиет за изчистване на мозъка ”, споделят специалистите.

Приготвяйте си храна
Пригответе си храната от вечерта. Така на сутринта ще имате страхотна закуска и подготвен обяд, който да си вземете за офиса. Подгответе и плодовете, с цел да си извършите прясно изцеден фреш след събуждането. По този метод заран ще сте по-спокойни и няма да бързате.

Подгответе се за утрешния ден
Мислено подгответе мозъка си за нещата, които би трябвало да свършите, когато се разсъните. Ако имате желание да отидете на фитнес, подгответе си облеклата, в случай че ще се упражнявате вкъщи, сложете постелката за йога наоколо до леглото, с цел да не забравите.

 free

Направете проект със дилемите ви
Съставете лист с топ пет на нещата, които би трябвало да извършите на идващия ден, с цел да не пропуснете нещо значимо и да постигнете стремежи триумф. Също по този начин насрочете нещата по този начин, че на всеки деветдесет минути да имате няколко минути време за отмора. Това ще помогне за концентрацията.

Обърнете внимвание на обичаните хора
Докато телевизионните екрани могат да бъдат палач за връзките, то времето очи в очи с обичаните хора е това, което оправя всички проблеми във връзката. Много от нас, прибирайки се вкъщи се втурват да създадат нещо за вечеря, минават през банята и се пъхат под завивките в очакване на идващия ден. Специалистите поучават да отделим най-малко по няколко минути, с цел да поговорим с обичаните хора. Именно на прелестните връзки с хората към нас се крие ключа на триумфа.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР