Забавно ново изследване се стреми да разкрие най-добрата секс поза

...
Забавно ново изследване се стреми да разкрие най-добрата секс поза
Коментари Харесай

Секс позата, която със сигурност води жените до оргазъм

Забавно ново проучване се стреми да разкрие най-хубавата секс поза за дамите, когато става въпрос за постигане на оргазъм. Проучването в действителност има някои дефекти, само че учените откриха, че отговорът е остарялата мисионерска поза (при изискване, че има възглавница, сложена под дупето на дамата, тъй че тазът им да е леко повдигнат). 

Както се оповестява в списанието , двама откриватели от частната гинекологична клиника New H Medical в Ню Йорк оцениха най-„ сполучливата “ поза за реализиране на оргазъм при дамите, като разгледаха кръвния поток в клитора преди и след секс в пет пози. 

Така те откриха, че позата лице в лице (известна още като мисионерска) с възглавница под таза на дамата е най-успешна за предизвикателство на притока на кръв към клитора.

„ Позицията на колене създава минимум количество пряк контакт с клитора и води до нищожно нарастване на кръвния поток спрямо позата лице в лице “ , пишат създателите на проучването. 

Преди да създадем прибързани изводи, има някои предизвестия, които би трябвало да вземете поради, когато разглеждате тези резултати.

Първо, изследването включва единствено една хетеросексуална двойка, тъй че сигурно няма гаранция, че резултатите са представителни за по-широката популация. 

Документът изяснява, че двойката е била „ здрава двойка лекари, и двамата на 32 години “ , които са „ добре познати на откривателите “

Съществува и фактът, че изследването в действителност не преглежда дали е реализиран оргазъм, то просто прави оценка равнището на кръвния поток в клитора, което просто допуска полова възбуденост. 

Имайки поради тези ограничавания, сходни открития са били достигани преди в огромни изследвания. Един документ от 2020 година интервюира съвсем 20 000 хетеросексуални хора и ги пита за желанията им към 13 полови пози.

Това също по този начин сподели, че хората са склонни да избират пози лице в лице (мисионерската), когато търсят оргазъм, макар че това откри, че най-любимата от всички е позата лице в лице с дамата от горната страна. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР