За втори път отложиха делото срещу собственика на хотел Борис

...
За втори път отложиха делото срещу собственика на хотел Борис
Коментари Харесай

Собственикът на хотел в Стария град, пребил общински охранител, не се яви в съда, отложиха делото

За повторно отложиха делото против притежателя на хотел „ Борис палас “ в Стария град,  нападнал и пребил чиновник на „ Общинска защита “. Причината за това е, че обвиненият мъж  Борис Христев не се е явил на днешното съвещание.
Прочетете още
Днес  трябваше да се организира дело, в което да бъдат разпитани очевидци и движимости лица по делото, тъй като евентуално обвиненият Христев не е признал виновността си е поискал делото да протече по общия ред.  Христев  отговаря пред съда за две обвинения- нанасяне на лека телесна щета на длъжностно лице и за насила над потърпевшия охранител, с цел да вдигне бариерата срещу волята си.

Припомняме, че случаят  стана на 16-ти март 2023 година, когато другар на 68-годишния хотелиер Борис Христов  пожелал да влезе с автомобила си в архитектурно-историческия резерват към 20.30 ч., само че без резервация или позволение, поради което охранителят отказал достъп. Мъжът се обадил и повикал притежателя на „ Борис палас “, който се опитал да вдигне бариерата на ул. „ Съборна “ на ръка, не съумял, влезнал в кабинката на „ Общинска защита “ и нападнал в тил общинския чиновник. Хотелиерът бе арестуван за 24 часа, а по-късно прокуратурата се самосезира.

Следващото наказване е планувано за началото на декември. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР