За втори път Окръжен съд Пловдив върна на прокуратурата заради

...
За втори път Окръжен съд Пловдив върна на прокуратурата заради
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития за убиеца на богатата фермерка от Пловдивско: Харчил парите за часовници и…

За повторно Окръжен съд Пловдив върна на прокуратурата поради основни процесуални нарушавания делото за убийството в пловдивското село Бегово.

На подсъдимата пейка още веднъж застана 22-годишният Любомир Петров, който е упрекнат в умишленото ликвидиране на дамата от която има 2 деца и е живял с нея – Красимира Куковска.

Припомняме, че зверството бе осъществено на 11 септември 2021 година.

Според обвиняването Любомир е прострелял с въздушна пушка обичаната си и е оставил две дребни деца, от които едното бебе – сирачета. Причината, съгласно обвиняването е огромното завещание, състоящо се в аграрни бизнес и парцели, които Красимира е получила от починалите си родители.

Петров е харчел от тези пари неразумно за скъпи сбирки от часовници, за пътувания в чужбина, за първокласни коли. Не се е грижел за децата, стигнало се до там, че младата жена изгонила мъжа, който до скоро обичала.

Майката на Любомир се обаждала, с цел да заплашва снаха си и е казвала, че в случай че не се съберат със сина ѝ ще има последици, твърди пред БЛИЦ бабата на жертвата.

Освен в съзнателно ликвидиране Любомир неотдавна бе упрекнат и в мародерство. Разследващите са открили, че дни след гибелта на Красимира Любомир е източил от банковата ѝ сметка 4000 лева

Роднините на жертвата настояват, че това е една дребна част от отмъкнатото от Любомир, че той е изнесъл скъпата сбирка от часовници и фамилни полезности, а седмици след убийството татко му е извозвал скъпи семена и друга земеделска продукция от стопанството на Красимира. Бащата даже бе хванат и бе иззето това, което бе изнесъл.

Днес юристът на почерненото семейство Даниела Дончева изиска по 200 хиляди лева Заедно с лихвите за нанесени неимуществени вреди на дребните момиченца Мелани и Денимира и по 80 хиляди лева за бабата и дядото на Красимира – Дочка и Кольо.

Защитници на Любомир Петров са известният столичен юрист Васил Василев и пловдивският му сътрудник адв. Званчева.

За разлика от предния път когато на въпрос: „ Съжалявате ли за стореното “ Любомир се изхили безочливо, той път младият мъж резервира безмълвие и безизразна физиономия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР