За втора поредна година министърът на отбраната Красимир Каракачанов участва

...
За втора поредна година министърът на отбраната Красимир Каракачанов участва
Коментари Харесай

Каракачанов участва в Международната конференция по сигурността в Мюнхен, Федерална република Германия

За втора поредна година министърът на защитата Красимир Каракачанов взе участие в Международната конференция по сигурността, която стартира през днешния ден, 15 февруари, в Мюнхен, Федерална република Германия.

В продължение на три дни, до 17 февруари, над 35 държавни и държавни ръководители, повече от 50 министри на външните работи и на защитата, голям брой представители на неправителствени организации, на университетските среди, бизнеса и специалисти ще разискват провокациите пред сигурността. Сред главните тематики са бъдещето на европейската архитектура на сигурност и съдействието в региона на защитата.

В рамките на Мюнхенската конференция са планувани редица срещи на министър Каракачанов, измежду които с първия заместник-секретар на Държавния департамент на Съединени американски щати Андреа Томпсън, президента на Атлантическия съвет във Вашингтон Фред Кемпе, някогашния министър на защитата на Съединени американски щати Уилям Коен и федералния министър на защитата доктор Урсула фон дер Лайен. В Мюнхен министър Красимир Каракачанов ще организира среща и с Мерилин Хюсън – ръководител, президент и изпълнителен шеф на корпорация „ Локхийд Мартин “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР