За втора поредна година жена събира най-висок зрителски вот в

...
За втора поредна година жена събира най-висок зрителски вот в
Коментари Харесай

Ваня Илиева спечели „Фермата“ 6 и чек за 100 000 лева

За втора поредна година жена събира най-голям зрителски избор в шоуто

Ваня Илиева е огромният победител в шестия сезон на „ Фермата “ под мотото „ Пътят на една фантазия “. Грандиозният край на шоуто сложи четиримата кандидати - Ваня, Надя, Калоян и Боби пред най-тежките тествания за всички сезони на предаването до момента.

36-годишната стюардеса получи чека от 100 000 лв. и общо 118 точки - най-високия общ брой от три съставния елемент: резултат от борбите, гласовете на членовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от всички сезони на шоуто до момента и решаващия зрителски избор. На второ място по брой изпратени смс-и и общ резултат се подреди гвардеецът Калоян Донков с 88 точки, на трето – строителят Борислав Стефанов с 83 точки, а на последно място - пчеларката Надежда Дочева с 36 точки.

Позитивната и постоянно усмихната Ваня стана втората жена, победител в най-гледаното риалити у нас, откакто предходната година 23-годишната Веселка Маринова зае първото място.

„ Доброто победи! Във „ Фермата “ открих страхотни другарства, научих се да строя къщи и потвърдих на себе си, че съм мощна.  Без кураж, няма популярност “, разгорещено разяснява победителката секунди, преди водещите Иван и Андрей да й връчат премията. Ваня влезе в върховете на шоуто и като дамата, отстранила най-вече свои съпернички на Арената.

Финалистите премериха сили в общо четири провокации навън, при минусови температури и сняг. Ставаме очевидци на знамение. Това са участниците, подложени на най-тежки тествания в борбите за огромната премия от всички сезони до момента “, разяснява водещият Иван, откакто Ваня, Боби и Надя съумяха да подобрят върха, висейки хванати за греда 3 астрономически часа. Аплодираха ги всички участници от сезон 6, които повдигнаха духа им с неподготвено хоро към мястото на последната борба. Пръв от нея се отхвърли Калоян, който се задържа на гредата едвам 3 минути. Останалите трима финалисти оставиха без мирис водещите и участниците, като най-издръжлив се оказа Боби, който остана на гредата над 3 часа при температура от – 15 градуса.

На 5 септември 20 разнообразни един от различен българи и 1 македонец се събраха на съвсем гола горска поляна, чийто собственик Андрей мечтаеше да има плантация, в която да отглежда каракачански овце, с цел да избави рядката порода. За 14 седмици героите на „ Фермата “ 6 дадоха всичко от себе си и сътвориха следващото райско кътче в България. Днес фантазията на Андрей е изпълнена. По нейния път вървяха всички 21 участници, само че единствено един съумя да реализира своята цел, като извоюва успеха и чека за 100 000 лв..

Каква е тактиката за победа на най-позитивния участник в сезона и какви ще бъдат първите мнения на Ваня, след излизането й от шоуто? Гледайте първото й изявление след огромния край, довечера, в предаването „ 120 минути “ по bTV.

В края на 3-часовия край водещите и продуценти на „ Фермата “ Иван и Андрей оповестиха записванията за присъединяване в идващия сезон на шоуто, които започнаха в събота вечер на уеб страницата на предаването .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР