За трета поредна година в Перник се провежда специализираното търговско

...
За трета поредна година в Перник се провежда специализираното търговско
Коментари Харесай

В Перник се провежда търговско изложение за настоящи и бъдещи родители

За трета поредна година в Перник се организира профилираното комерсиално ревю за сегашни и бъдещи родители Baby love.Щандовете са подредени в Двореца на културата и оферират богато многообразие на детски артикули и услуги от водещи компании.

В продължение на два дни – през днешния ден и на следващия ден, посетителите ще могат да закупят с отстъпки всичко належащо за развъждането на бебето и детето непосредствено от дистрибуторите и производителите. С огромна отстъпка единствено в дните на ревюто ще могат да се подписват и контракти за стволови кафези.

В ревюто вземат участие 20 компании, някои от които за първи път.

„ Много нови компании са тук за първа година. Сред тях е компания за златни, сребърни и диамантени бижута, златни, сребърни лъжички за зареждането на бебето. На място може да се направи и сребърна отливка на краченце, на ръчичка, с цел да се увековечи споменът ”, каза организаторът Валентина Страхилова.

Изложението се организира при съблюдаване на строги противоепидемични ограничения.

По традиция то е придружено от благотворителна самодейност, като тази година идеята е в помощ на приемните фамилии в региона, в които се отглеждат деца до 3- годишна възраст. Заради епидемиологичната конюнктура няма да има медицински конгрес. Наградите от томболите се теглят онлайн.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР