За трета поредна година Световната купа по художествена гимнастика в

...
За трета поредна година Световната купа по художествена гимнастика в
Коментари Харесай

Уникална корона ще получи кралицата на Световната купа по художествена гимнастика в София

За трета поредна година Световната купа по художествена гимнастика в София ще има своята кралица, която се избира от упълномощените публицисти и фотографи на надпреварата, както и от членовете на Българската асоциация на спортните публицисти.

До момента купата е присъждана на Невяна Владинова през 2017-а и на рускинята Александра Солдатова през предходната година. Тази година, кралицата на Световната купа, ще получи неповторима корона, направена от словенския бижутериен бранд Zlatarna Celje - един от най-големите европейски производители на бижута, със 100 обекта в 7 страни - Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония и България.

" Тиарата е неповторима със своят дизайн, направена от сребро 925/000 с родиево покритие. Камъните, които са инкрустирани, са овални бели и лилави кубични цирконии, всички вградени ръчно от експертите на Zlatarna Celje. Повърхността е огряна от матирани полирани елементи. Короната е направена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. Изработката на тиарата е микс от съвременна технология и ръчна направа, като процесът за основаването й лишава един месец ", съобщи Валентина Иванова, представител на Zlatarna Celje за България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР