За трета поредна година полицейският спортен клуб Видапол“ организира благотворителен

...
За трета поредна година полицейският спортен клуб Видапол“ организира благотворителен
Коментари Харесай

Благотворителен турнир в подкрепа на деца на загинали служители на МВР във Видинско

За трета поредна година полицейският състезателен клуб „ Видапол “ провежда благотворителен футболен шампионат на дребни порти в памет на дългогодишния чиновник на Районното ръководство във Видин старши служител на реда Пламен Вълков , който е умрял, до момента в който извършва служебния си дълг. Надпреварата се организира през вчерашния ден и през днешния ден на стадион „ Георги Бенковски “ със съдействието на Оперативна програма „ Спортни парцели “. В нея се включиха 16 тима, разграничени в 4 групи, предава Община Видин.

Днес се играха полуфиналните и финалните срещи . След това се организира и формалната гала по награждаване на най-хубавите футболисти. Купата за първо място отиде при тима „ Краси и другари “ и беше връчена от заместник-директора на Областна дирекция на МВР-Видин Мирослав Милков.

Заместник-кметът на Община Видин Светослав Скорчев награди класиралите се на второ място футболистите от „ Троянски кон “ . Трети стана тимът на „ Ботев “-Грамада , който бе награден от Лъчезар Лазаров – член на Управителния съвет на Семеен кодекс „ Видапол “.

На четвърто място се подреди тимът на РУ-Видин , който получи купата си от Мирослав Милков. Началникът на отдел „ Охранителна полиция “ в МВР-Видин Петър Петров връчи наградата за най-хубав вратар на Християн Найденов. За голмайстор на шампионата бе определен Александър Петров, който получи оценката си от Красимир Николов – член на Управителния съвет на Семеен кодекс „ Видапол “.

„ Отборът на почитателите “ бе почетен с купата за феърплей от ръководителя на Семеен кодекс „ Видапол “ Благомир Кънчев.

Бургаският състезателен и футболен клуб „ Свети Никола “ и ръководителят на клуба Павлин Ковачев са подкрепили идеята, предоставяйки за благотворителен търг футболна топка с подпис на Христо Стоичков . Фен продуктът бе продаден за 400 лв..

С едноминутно безмълвие бе почетена паметта на Вълков. Парите, събрани по време на шампионата, ще бъдат дарени на деца на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи от област Видин.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР