За това престъпление законодателят е предвидил наказание от 1 до

...
За това престъпление законодателят е предвидил наказание от 1 до
Коментари Харесай

Лоши Новини За Даниел, Който Дрогиран И Пиян Помете 6 Момичета На Китен

За това закононарушение законодателят е планувал наказване от 1 до 6 години затвор и отнемане от право да се ръководи МПС.

От известието на прокуратурата не излиза наяве за какво обвиняването е единствено за контузия на едно от девойки. Както към този момент беше обявено, столичанинът блъснал тийнейджърките от Лом на възраст от 15 до 18 години, до момента в който се разхождали край почивна база " Морско утро ". Три от тях бяха признати в болница с разнообразни контузии - 17-годишната Анита А. е с фрактура на шиен прешлен, а връстничките й Габриела Г. и Надя К. - с травматичен потрес. 18-годишната Симона Я. и 15-годишната й сестра, както и 18-годишната Ема Г., прегледани на място от медицински екип на Спешна помощ, защото са единствено с охлузвания и други по-леки пострадвания.

Момичетата били на десетдневна дълго чакана отмора. Още на втория ден, когато отивали на концерт, тя обаче завършила.

" Караше мощно и излезе от завоя. Удари се в бордюра и след това в нас. Каза: " Добре сте, нищо ви няма, ставайте, ще се оправите ". Миришеше на алкохол, само че не изглеждаше пийнал ", описа пред bTV една от потърпевшите - Надя.

Някои от приятелките изхвръкнали на няколко метра след удара и имали шанс, че са паднали в тревата, която омекотила ударите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР